Usluga

Porsche Approved garancija načelno obuhvata period od najmanje 12 meseci. Međutim našu garanciju je moguće produžiti. Preduslov: Vaš Porsche nije stariji od 9 godina i nije prešao više od 200.000 km. Tako osiguravamo vaš Porsche do 10 godina. Ako je vaš Porsche mlađi od 8 godina opciono možete birati trajanje garancije do 24 meseca. Čak i ako vozilo niste kupili sa Porsche Approved garancijom, ili je upravo istekla, možete je kupiti u svakom ovlašćenom Porsche centru.

Garantujemo vam:

 • Važi u svakom Porsche centru i Porsche Servisnom centru.
 • Mogućnost izbora trajanja garanacije od 12 do 24 meseci.
 • Pokriva sve komponente
 • Bez učešća
 • Preuzimanje 100% troškova radova i materijala do vrednosti vozila
 • Bez ograničenja kilometraže u toku trajanja
 • Pokriva Porsche vozila do 10 godina starosti
 • Porsche originalni delovi
 • bez birokratskih prepreka
 • Može se produžiti i preneti prilikom privatne prodaje kod dilera


Transparentno i jasno.

Naš širok spektar usluga i garancija čini vas sigurnim i zadovoljnim stankama. Na nama je da otvreno naznačimo šta usluga Porsche Approved garancije ne obuhvata i zašto: Kada je Porsche stariji može doći do vizuelnih i akustičkih promena koje ne utiču na funkcionalnost (npr. tragovi na koži). Uz to pojednini delovi vozila podležu starenju i prirodnom habanju. Iz tog razloga vozilo treba redovno održavati. Vizuelne i akustičke promene kao starenje i prirodno habanje nisu nedostatak i time ne podležu garanciji.

Porsche servis

Niko ne poznaje vaš Porsche bolje od naših tehničara. Upravo zato možete biti sigurni da je vaše polovno Porsche vozilo servisirano i održavano na način koji naziv Porsche zaslužuje. Naši stručnjaci garantuju važenje naših standarda širom sveta zahvaljujući kompletnoj dokumentaciji i istoriji vozla, i kvalitet koji zaslužuju i sam Porsche kao i njegov vlasnik.

Garancija zamene

Prilikom kupovine vašeg Porsche Approved vozila garantujemo

Garancija zamene

U roku od 10 radnih dana nakon isporuke, vaše vozilo možete zameniti za drugi, isti ili skupoceniji automobil, ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni svojim izborom. (Zakonski troškovi prijave i odjave vozila idu na vaš trošak). Vozilo mora odgovarati stanju u kakvom je isporučeno uzimajući u obzir prirodno habanje u skladu s pređenom kilometražom od datuma isporuke.

Porsche Garancija Mobilnosti

24 časa dnevno 365 dana u godini.

Porsche Garancija Mobilnosti je pri kupovini Porsche Approved vozila besplatna i važi od isporuke vašeg vozila do sledećeg servisa koji nastupi. Porsche Garancija Mobilnosti se produžava automatski bez dodatnih troškova ako je servis izvršen kod ovlašćenog Porsche dilera. Uz Porsche Garanciju Mobilnosti dobijate pomoć 24 časa dnevno.
 • Prva pomoć u slučaju nezgode ili kvara
 • zamenska mobilnost u slučaju krađe vozila
 • ova usluga nudi zaštitu putnika u inostranstvu
 • pruža pomoć u slučaju boleseti u inostranstvu


Finansiranje

Sigurnost uz stručno savetovanje za specijalno finansiranje i osiguranje. Ekonomično i jednostavno. Nudimo fer i transparentne Lizing i uslove kreditiranja u skladu sa vašim željama.

Porsche Tequipment

Svaki Porsche je jedinstven. A posebno uz Porsche dodatnu opremu Tequipment. Program dodatne opreme za naknadno opremanje i individualizaciju vozila, koji udovoljava svim željama. Od aero seta do transportnih sistema za krov ili dekorativne pločice. Originalni delovi Porsche Tequipment nude punu garanciju i potpisuju harmonični koncept. Vi sami pravite razliku između vašeg Porsche-a i Porsche-a.

Detaljniji opis usluge Porsche Approved garancije možete naći na: ovde pregled
language car-favorit compare-large searchagent up