Image of Više informacija

Garancija na polovna vozila

Da bi Vas oslobodili briga i rizika Vaš trgovac će vam prilikom kupovine uz vozilo isporučiti knjižicu Das WeltAuto usluga i garantni list, na koji se možete pozvati u slučaju neočekivane popravke. U toj knjižici je opisano od čega ste sve zaštićeni u slučaju neočekivane štete. Das WeltAuto garancija počinje od dana preuzimanja vozila i traje 12 meseci odn. do od strane trgovca definisanog ukupnog broja pređenih kilometara. Uslove garancije na polovna vozila EXKLUSIV pogledajte u Weltauto brošuri, koji vam diler izdaje prilikom kupovine.
Image of Više informacija

Tehnička provera kvaliteta

Naši dileri vrše kompletan pregled vozila. Zahteva se najveća moguća preciznost prilikom tehničke i vizuelne provere kvaliteta. Veliku pažnju posvećujemo popravci i održavanju. Ova utvrđena procedura garantuje najviši stepen kvaliteta, transparentnost i poverenje.
Image of Više informacija

Profesionalna vizuelna Obrada

Svaki Weltauto je šik: Sva Weltauto vozila se čiste profesionalnim sredstvima, otklanjaju se unutrašnja i spoljašnja oštećenja. Kupovina polovnog vozila je u svakom slučaju emotivna odluka. Zato Weltauto polaže pažnju na visok standard vizuelne pripreme.
Image of Više informacija

Zamena vozila

Kupujete u Weltautu?
Naravno, mi vam nudimo uslugu da po želji napravimo ponudu za otkup vašeg starog vozila po tržišno usaglašenoj ceni, koja nije obavezujuća. Prednost je, ako se odlučite da uradite zamenu vozila, da vam olakšavamo proceduru. Nemate posla oko dalje prodaje i pripreme vozila npr. dospeli servisi, popravke.
Image of Više informacija
 

Probna vožnja

Nikad nemojte odustati od probne vožnje. Jer tek kada osetite vozilo, možete doneti pravu odluku. A ključ je u rukama dilera. On je kontakt osoba za sva pitanja vezana za automobil vaših snova. Ugovorite termin za probnu vožnju!
Image of Više informacija

Garancija zamene vozila

Prilikom kupovine imamo razne želje ali jedna je najveća: Da napravimo pravi izbor. Možete biti mirni jer ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni svojim izboromam diler nudi mogućnost da u roku od nedelju dana nakon isporuke, vaš Weltauto zamenite za drugi, isti ili skupoceniji automobil.
Image of Više informacija

Finansiranje i osiguranje

Naši dileri nisu samo zaduženi za sva vaša pitanja vezana za vaš budući Weltauto. Oni vas informišu o različitim mogućnostima kupovine preko lizinga ili varijantama kredita koji odgovaraju vašim potrebama. Dodatno postoji mogućnost da se po želji uključi i odgovarajuće osiguranje. U saradnji sa Porsche Finansijskom Grupacijom Srbije napravićemo odgovarajuću ponudu. Jednostavno i brzo.
Image of Više informacija

Originalna dodatna oprema

Polovna vozila su često različito opremljena. Čim preuzmete vozilo veliku pažnju posvećujete optici i funkcionalnosti. Naši dileri nude mogućnost da za vas poruče dodatnu opremu po želji. Tako ćete vaše polovno vozilo opremiti u skladu sa vašim potrebama. Diler će vam pomoći da uspešno obavite kupovinu polovnog vozila.

Savet: Vodite računa da kontaktirate dilera koji je ovlašćen za marku za koju poručujete dodatnu opremu
language compare-large searchagent up car-favorit