O nama

Kompanija Porsche SCG d.o.o. počela je sa radom 1. aprila 2004. godine kao ogranak austrijske kompanije Porsche Holding sa sedištem u Salzburgu. Još od samih početaka, cilj naše kompanije je da ostvarimo vodeću poziciju na tržištu postavljajući standarde konkurentnim kompanijama. U ovom trenutku, Porsche SCG zapošljava preko 100 ljudi. Svaki zaposleni u svom radu podstiče se da postupa u duhu te vizije i doprinosi zajedničkom uspehu kojem se teži.

Porsche SCG je generalni uvoznik za Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche vozila za Srbiju i Crnu Goru i zastupnik marke Das WeltAuto.

Pored Porsche SCG na tržištu je prisutna i kompanija iz oblasti finansiranja Porsche Finansijska grupacija Srbije koja nudi usluge nabavke vozila putem različitih oblika finansiranja. Naša glavna delatnost je prodaja i servisiranje automobila marki Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche, kao i prodaja rezervnih delova. 

Za svaku od marki koje zastupamo, želimo da obezbedimo najveći mogući tržišni uspeh. Naše marke nastupaju na tržištu dinamično i kreativno a cilj nam je da u dilerskoj j i servisnoj strukturi budemo uzor drugima u ispunjavanju standarda i da zapošljavamo najbolje radnike iz automobilske branše.


Image of O nama
language searchagent car-favorit compare-large up